1. 31 de may. de 2023 · La Roma toma ventaja en la final gracias a un gol de Dybala que a punto a estado de contrarrestarlo Rakitic en la última de la primera mitad con un tiro al palo.

2. 31 de may. de 2023 · Penalty shoot-out: Sevilla 3-1 Roma. Gonzalo Montiel scored the winner in the World Cup final shoot-out but misses here.

3. 1 de jun. de 2023 · El Sevilla se impone por penales a la Roma tras empatar 1-1 en la final de la Europa League. Resumen, goles, reacciones y palmarés de la Séptima.

4. Sevilla vs Roma: match facts. Sevilla vs Roma 2022/23. All UEFA Europa League match information including stats, goals, results, history, and more.

5. 31 de may. de 2023 · Sevilla beat Roma 4-1 on penalties in a dramatic shootout at the Puskas Arena in Budapest, after Gianluca Mancini's own goal cancelled out Paulo Dybala's opener. Gonzalo Montiel scored the winning penalty for Sevilla, who won their seventh Europa League title and denied Roma their first European final win.

6. 1 de jun. de 2023 · El Sevilla se impuso por 4-1 en la tanda de penaltis al Roma, después de un empate 1-1 en los 120 minutos. Montiel marcó el gol decisivo para el equipo hispalense, que logró su séptimo título europeo.

7. 31 de may. de 2023 · Mancini own goal levels for Sevilla; Sevilla win 4-1 on penalties; Sevilla have never lost a Europa League final and win for seventh time; Roma boss Mourinho had won all previous five...