1. Hace 1 día · Youssef Msakni (right) scored twice for Al Arabi. Al Duhail’s Michael Olunga (left) and Al Arabi’s Jassem Gaber go for a header during the Amir Cup semi-final at the Al Janoub Stadium.

2. Hace 1 día · Youssef Msakni a illuminé la première période du quart de finale de la Coupe de l’Émir du Qatar par un joli doublé. Face à son ancienne équipe, l’Aigle de Carthage a d’abord ouvert le score d’une frappe splendide à l’entrée de la surface (3e), avant de lober le gardien adverse de plus de trente-cinq mètres (10e).

3. 26 de abr. de 2024 · Youssef Msakni, one of Tunisia’s most talented footballers, has become a key player for both his country and his club. His exceptional dribbling and goal-scoring abilities make him a fan favorite. With his hard work and dedication, Msakni represents the spirit of Tunisian football.

4. 27 de abr. de 2024 · 35' Youssef Msakni (Tunisia) ha recibido una falta en la banda izquierda. 35' Falta de Mathew Leckie (Australia). 34' disparo que sale desviado de Jackson Irvine (Australia) Disparo con la derecha a quemarropa desde el lado derecho muy cerca del palo derecho pero salió ligeramente desviado.

5. Hace 4 días · Tunisia is one of the most competitive African national teams in international football, having won one African Cup of Nations as hosts in 2004. [5] They have made six FIFA World Cups and twenty Africa Cup of Nations tournaments, and participated in four editions of the Olympic football tournaments .

6. Hace 1 día · Youssef Msakni a inscrit aujourd'hui un doublé en quarts de finale de la Coupe de l'Emir au Qatar. Toutefois ce doublé a été insuffisant à Al Arabi qui s'est incliné sur la pelouse d' Al ...

7. Hace 1 día · Tunisian winger Youssef Msakni opened the scoring for Al Arabi after just three minutes but Olunga brought his side level five minutes later, but the former scored his second of the game just two minutes later, for 2-1 in favour of the visitors. FOOTBALL. 20:45 - 06.05.2024.