1. 5 de may. de 2024 · Sara Hørte kan være tapt for Rosenborg. I sommer går stopperens kontrakt ut. Sara Hørte (til venstre) har vært svært sentral i RBKs sterke defensive prestasjoner i år. Mot Brann kom det imidlertid to baklengsmål. Her sammen med Hanna Dahl, Mali Næss og Rugile Rulyte. Foto: Jannica Luoto/Bergens Tidende

2. 27 de abr. de 2024 · Annonse: Røa var gjester på Koteng Arena da Rosenborg jaktet sin femte strake seier. Bortelaget får den beste starten på kampen og presser Rosenborg høyt i starten av første omgang. 10 minutt ut i første omgang kommer kampens første sjanse. Røa spiller fint igjennom på høyresiden og kommer til avslutning fra spiss vinkel.

3. 27 de abr. de 2024 · Sara Hørte » Partidos para Rosenborg BK: » Femenino Toppserien 2024

4. 27 de abr. de 2024 · Stabæk tapte uten Jönsson - Rosenborg fortsatt ubeseiret. Anna Aahjem ble matchvinner da Brann slo Stabæk 1-0 i Toppserien lørdag. RBK fortsatte sin perfekte sesongstart med 1-0 over Røa ...

5. 5 de may. de 2024 · RBK-kvinnene står med fem seire av fem mulige. Nå kommer den virkelige testen. Mathilde Harviken og Sara Hørte har vært viktige for at Rosenborg har holdt nullen i samtlige fem seriekamper. Foto: Petter Rasmus. Christian Skare Stendal 95 27 04 64. Publisert: 5. mai 2024 kl. 04:46 Oppdatert: 5. mai 2024 kl. 04:46.

6. 27 de abr. de 2024 · 27. april 2024 kl. 16:05. Rosenborg berget seieren mot Røa. Kampen på Koteng arena endte med 1–0 til hjemmelaget Rosenborg. Til pause gikk begge lag målløse av banen, men få minutter før slutt...

7. 27 de abr. de 2024 · Sara Hørte ble matchvinner. Her fra en tidligere kamp. Foto: THERESE ALICE SANNE Byttet halve laget. RBKs ferske hovedtrener Robin Shroot hadde gjort flere endringer på laget siden borteseieren over Kolbotn.