1. Hace 1 día · Renate Jansen, Kayleigh van Dooren en Marit Auée waren verantwoordelijk voor de doelpunten. In de finale stuit FC Twente Vrouwen op PSV. Kees Reenders 15-05-24, 21:55 Laatste update: 22:34

2. Hace 9 horas · Renate Jansen, Kayleigh van Dooren en Marit Auée waren verantwoordelijk voor de doelpunten. In de finale stuit FC Twente Vrouwen op PSV. Enschede.

3. Hace 9 horas · Renate Jansen (die bekendmaakte na 9 jaar te vertrekken bij FC Twente), Wieke Kaptein (naar Chelsea F.C.), Caitlin Dijkstra (naar VfL Wolfsburg), Danique Kerkdijk (stopt), Marisa Olislagers en Anna-Lena Stolze (naar 1. FC Köln) namen daarmee afscheid van de club met het landskampioenschap.

4. Hace 1 día · Via Renate Jansen, Kayleigh van Dooren en Marit Auee werd er met 3-0 gewonnen. De tegenstander in de finale van de Eredivisie Cup wordt Ajax of PSV. Op De Toekomst is het op dit moment verlenging. De finale van de Eredivisie Cup is op 26 mei en is LIVE te zien op ESPN 1. FC Twente won met 3-0 van Fortuna Sittard.

5. Hace 9 horas · FC Twente had in eigen huis minder moeite met Fortuna Sittard. Al na drie minuten schoot Renate Jansen de thuisploeg van dichtbij op voorsprong. Vlak voor rust verdubbelde Kayleigh van Dooren die voorsprong. In de tweede helft deed de kersverse landskampioen daar nog een schepje bovenop. Marit Auée kopte uit een hoekschop de 3-0 eindstand op ...

6. Hace 9 horas · Renate Jansen geeft toe: "Die klap hebben we moeten verwerken" 15-05 0. Rene Roord eerlijk: "Achteraf had ik daar iets aan kunnen doen" 15-05 0. PEC komt met contractnieuws: "Fit van grote waarde voor iedere ploeg" 15-05 0. Naomi Hilhorst: "Ik ben heel blij hoe het tot nu toe is gegaan"

7. Hace 9 horas · Ten Voorde: "Je zag de ergernis bij de spelers van FC Twente". FC Twente boekt een 7-2 overwinning op FC Volendam, maar deze overwinning had onder de juiste omstandigheden nog veel groter kunnen zijn. Dankzij een langzame VAR lag de wedstrijd meermaals minutenlang stil. Meer dan vijf minuten moest Sem Steijn wachten of hij nou wel of niet een ...