1. Marit Bratberg Lund - Justine Kielland, Karoline Haugland, Signe Gaupset, Amalie Eikeland - Rakel Engesvik. Kampen følger du direkte her på nrk.no. SK Brann, Toppserien 2024.

2. Arna-Bjørnar-keeper Hanne Larsen hang med på notene i åpningsminuttene, men så kom målene som perler på en snor. Den første var det Marit Bratberg Lund som stod for. Etter 13 minutter fikk hun ballen i boksen og satte den sikkert bort ved nærmeste stolpe med høyrefoten. Noen minutter senere var Rakel Engesvik på farten.

3. Marit Bratberg Lund fant nettmaskene med lekkert spill inne i feltet og 1-0. Rakel Engesvik økte til 2-0 sju minutter senere før Amalie Eikeland satte 3-0.

4. Kampfakta: Arna-Bjørnar–Brann 0–10 (0–5) Mål: 0–1: Marit Bratberg Lund (14.)0–2: Rakel Engesvik (22.)0–3: Amalie Eikeland (30.)0–4: Amalie Eikeland ...

5. Brann tok føringen da Marit Bratberg Lund satte inn 1-0 etter 13 minutters spill, og Rakel Engesvik fikk nettsus og doblet ledelsen åtte minutter senere. Amalie Eikeland satte ballen i nettet og økte ledelsen et kvarter før pause, og ni minutter senere økte avstanden mellom lagene da Brann-spilleren satte inn 4-0.

6. Brann spilte tre kamper mot Rosenborg i fjor. De to første endte med tap, så de har vi glemt. I runde 24 kom de på besøk til Stemmemyren, hvor scoringer fra Rakel Engesvik og Marit Bratberg Lund sørget for 2-0-seier. Poengene hjalp ikke for Brann, for medaljen glapp uansett.

7. Marit Bratberg Lund. Bratberg Lund skyter, men rett i hendene på Skoglund. Det så mer ut som en innleggsposisjon. 90+1' Hjørnespark. Marit Bratberg Lund. Tas kort, og Brann jobber...