1. 15 de may. de 2024 · El gol del partido para el local lo anotó Lucas Bartlett (19' 2T). Mientras que los goles de visitante los hicieron Elias Manoel (46' 1T), Cameron Harper (6' 2T), Lewis Morgan (11' 2T) y Cory Burke (47' 2T). En el minuto 47 de la segunda etapa, Cory Burke levantó el ánimo de NY Red Bulls y se llevó todos los aplausos.

2. 12 de may. de 2024 · El gol del partido para el local lo anotó Lucas Bartlett (19' 2T). Mientras que los goles de visitante los hicieron Elias Manoel (46' 1T), Cameron Harper (6' 2T), Lewis Morgan (11' 2T) y Cory Burke (47' 2T). Cory Burke hizo vibrar al estadio con su definición, en el minuto 47 de la segunda etapa.

3. Hace 5 días · The name considered is Kaheem Parris, a talent from Jamaica who currently plays in Europe and has the potential to make a significant impact in the tournament. Discover Parris' unique abilities ...

5. Hace 6 días · Morgan added his ninth goal of the season. Substitute Cory Burke added a goal in second-half stoppage time after United’s defense turned it over near the midfield circle. D.C. United (4-4-5) got on the board in the 65th when defender Lucas Bartlett headed in a corner kick to get within 3-1.

6. 27 de abr. de 2024 · Off the bench, Head Coach Sandro Schwarz will have Cory Burke, Elias Manoel, Julian Hall, Frankie Amaya, Bento Estrela, Cameron Harper, Kyle Duncan, Aidan O’Connor and Ryan Meara available. Estrela makes his first matchday roster. Ronald Donkor, Roald Mitchell, Serge Ngoma and Peter Stroud miss the match due to injuries. Andrés Reyes is suspended.

7. 27 de abr. de 2024 · 89. Cambio en New York RB, entra al campo Cory Burke sustituyendo a Emil Forsberg. 87. Remate parado alto y por el centro de la portería. Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps) remate de cabeza...