1. 1 de may. de 2024 · Alieke Tuin won woensdagavond met 2-0 van FC Twente, de ploeg waar ze volgend jaar actief is. Na afloop verscheen ze voor blij voor de camera van ESPN, ondanks dat ze haar toekomstig werkgever het kampioenschap 'ontnam'. Tuin is duidelijk in haar woorden.

2. Hace 21 horas · Pas na 35 minuten spelen was er het eerste echt enerverende moment toen Fortuna-verdediger Alieke Tuin bij een sliding in het strafschopgebied de bal tegen zich aan kreeg.

3. Hace 21 horas · Fortuna opende aan het einde van de eerste helft de score dankzij Alieke Tuin, die even daarvoor juist een strafschop had veroorzaakt. Alleen: PEC-aanvoerder Kely Pruim wist die kans vanaf elf meter niet te benutten. Aan de andere kant van het veld schoot Tuin vervolgens van grote afstand raak.

4. 3 de may. de 2024 · De intensiteit ligt hoog. Alleen maar goed, want ons wacht nog een bekerfinale die niet minder pittig zal zijn", geeft Alieke Tuin aan tegenover De Limburger. Voor Tuin was het een bijzonder duel: ze stapt na dit seizoen over naar FC Twente.

5. 1 de may. de 2024 · woensdag, 1 mei 2024 (21:36) - Twentefans.nl. In dit artikel: Alieke Tuin versloeg FC Twente met 2-0 en toonde zich blij ondanks haar toekomstige werkgever te verslaan. Ze legde uit dat ze niet wilde dat een team kampioen zou worden op haar veld en benadrukte de focus op de bekerfinale.

6. Hace 21 horas · In en tegen Zwolle werd het 1-7 voor het team van coacht Roger Reijners. Bij rust was de stand 0-3. PEC Zwolle had in de 35e minuut de kans om op voorsprong te komen uit een penalty na een handsbal van Alieke Tuin. Diede Lemey stopte de strafschop. Alieke Tuin opende in de 28e minuut de score voor Fortuna met een afstandsschot.

7. 19 de abr. de 2024 · Alieke Tuin :: Taça Holandesa Feminina 2023/24 é um jogador de Futebol de 23 anos nascido em 2001-01-24, Holanda. Joga como Atacante em Holanda.