1. Hace 1 día · Följ. Säsongen 2021 spelade Johnbosco Samuel Kalu med Vrigstad i division 5. Hans första start i allsvenskan kom 5 maj när Värnamo bortaslog Hammarby. Därefter har nigerianen blivit bofast i ...

2. Hace 1 día · 15/05/24. Västerås SK 0 - 2 Värnamo. 12/05/24. Värnamo 1 - 1 Brommapojkarna. View More. Get the form, statistics, line ups and live commentary for Norrköping vs Värnamo.

3. Hace 1 día · Värnamo gjorde första målet. Johnbosco Samuel Kalu slog till på pass av Viktor Bergh, redan i 15:e minuten. I 69:e minuten nätade Johnbosco Samuel Kalu på nytt, på pass av Gustav Engvall och gjorde 0-2. I 73:e minuten ökade Gustav Engvall ledningen ytterligare. I 90:e minuten gjorde Carl Johansson också 0-4. 0-4-målet blev matchens sista.

4. Hace 1 día · 35.30 Värnamo är snabba och Kalu får till ett skott på mål men Jansson kan fånga in bollen. 36.00 Zeljkovic får till ett avslut på mål men Jansson kan rädda. 37.00 Hörna för Värnamo men som nickas bort av Norrköping. 41.00 Gult kort till Ismet Lushaku i Norrköping. 44.00 Skott på mål av Kalu men som Jansson kan fånga in

5. Hace 10 horas · Johnbosco Samuel Kalu Mål 73' 0 – 3 Gustav Engvall Mål 90' 0 – 4 Carl Johansson Mål Det seneste års tid har ikke rigtig været noget at skrive hjem om for Andreas Alm. Efter et sløjt efterår blev svenskeren fyret i OB i november 2023, og i slutningen af året blev han udpeget som ...

6. Hace 1 día · Gästerna från Småland fick en rivstart på mötet när Johnbosco Samuel Kalu satte 0-1 redan i 15:e minuten. Den nigerianske forwarden dök upp vid bortre stolpen och placerade in ett lågt inlägg i mål från nära håll. Värnamo hade bud på mer i första halvlek men fler blev det inte före halvtidsvilan. - Dåligt. Vi är inte påkopplade.

7. Hace 5 días · FOOTBALL. Kylian Mbappé beats Erling Haaland, Luka Doncic to become world’s highest-paid U25 athlete of 2024. Bernard Arnault: Mbappé links up with French billionaire named the World’s richest man of 2024. Paris Saint-Germain forward Kylian Mbappe | Imago. The outgoing PSG star linked with French billionaire, Bernard Arnault.