1. Hace 14 horas · Real Madridin manageri Carlo Ancelotti aikoo tehdä päätöksen siitä, kuka aloittaa maalissa Mestarien liigan finaalissa vasta päivää ennen peliä. Andriy Lunin on esiintynyt edukseen Los Blancosin luukulla, mutta tähtivahti Thibaut Courtois on palannut jälleen joukkueen mukaan loukkaantumisen jäljiltä. Real Madridin maalivahtitilanne on ollut tällä kaudella hieman tavallisesta ...

2. Hace 1 día · Tšekki pääsi juhlimaan kotiyleisönsä edessä pitkästä aikaa maailmanmestaruutta kun se kaatoi Sveitsin MM-kisojen finaalissa hurjan taiston päätteeksi maalein 2-0. Jääkiekon MM-kisat huipentuivat sunnuntaina Prahassa Tšekin juhliin, kun se juhli ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 2010 kotiyleisönsä edessä.

3. Hace 14 horas · USD/ZAR- kurssi pysyi maanantaina tiukassa vaihteluvälissä ennen erittäin seurausta viikkoa, jolloin maassa järjestetään vaalit ja Etelä-Afrikan keskuspankki (SARB) tekee ...

4. Hace 3 días · Rua Barão do Rio Branco, 1542 - Apto 101, Centro. Patos de Minas - MG. Fone: (34) 3825 2216. Whatsapp: patoshoje@patoshoje.com.br. Fundado em abril de 2008 com a missão de levar notícias com responsabilidade a toda a população de Patos de Minas e Alto-Paranaíba.

5. Hace 3 días · Varsinaisella peliajalla maalit nähtiin vasta kolmannessa erässä. Ruotsi siirtyi ottelussa johtoon alle viisi minuuttia ennen päätöstä Rasmus Dahlinin viimeistelyllä. Suomi nousi kuitenkin ottelussa tasoihin ilman maalivahtia vain 57 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun Hannes Björninen ohjasi tasoituksen lähietäisyydeltä.

6. Hace 5 días · Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 25.2.2021, että Etelä-Suomen aluehallintoviraston tulisi tehdä päätös tartuntatautilain väliaikaisen 58 g §:n toimeenpanosta välittömästi kuitenkin niin, ettei se koske 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa.

7. Hace 6 días · Toimituspäällikkö. Teemu Niikko. Toimituspäällikkö, urheilu. Iina Eloranta. VP, Channels and Digital Consumption. Johanna Tonttila. Vastaava tuottaja. Eveliina Määttäsen helmikuussa Puolan Torunissa 800 metrillä juoksema 2.01,57 on tilastokelpoinen ja samalla 200 metrin ratojen Suomen ennätys.