1. Hace 1 día · Magdalena Eriksson Missade en viktig markering på Jessica Ziu i första halvlek men Sverige klarade sig lindrigt undan. Liksom tidigare nämnt hade Sverige det relativt tufft i försvarsspelet i första halvlek, men när hela laget höjde sig i den andra halvan blev också försvarsspelet ett mindre orosmoment.

2. Hace 1 día · Angeldahl blev liggande i gräset en stund samtidigt som de svenska spelarna protesterade rejält mot domslutet. Efter 3–0-segern var Angeldahl inte alltför nöjd med domaren Katalin Kulcsár ...

3. Hace 5 días · Magdalena Eriksson kvitterade till 4–4. USA träffade stolpen på straffspark sju. Sveriges Lina Hurtig fick chansen att avgöra och gjorde det. Därmed är Sverige klart för kvartsfinal mot Japan. Matchen spelas på fredag 11 augusti klockan 09.30. Taggar.

4. Hace 1 día · Sofie Eriksson lyfter också att lönsamheten för svenska skogsägare är väldigt låg i förhållande till övriga EU-länder och att S ser behovet av bättre ekonomiska incitament till dem som låter skogen stå längre. Hon tror att skogsfrågan kommer att växa till en ännu större debatt även efter EU-valet.

5. Hace 1 día · Vilka spelare klev fram i Sverige? Johanna Rytting Kaneryd visade klass med två mål och en dribbling i straffområdet som var underbar. Filippa Angeldal, Fridolina Rolfö, Magdalena Eriksson och Jonna Andersson var också starka samt att det är givet att plussa för inhopparen Lundkvist som bidrog till en bättre svensk andra halvlek.

6. Hace 1 día · Vi saknar henne otroligt mycket, säger mittbacken Magdalena Eriksson. Det blev seger med 3–0 mot Irland. På tisdag möts lagen igen på Friends arena.

7. Hace 1 día · 26. 0. 1 min ago 6:31PM. We go again. The Republic of Ireland women’s team are hoping to earn their first win of their Euro 2025 qualification campaign this evening against Sweden. So far ...