1. Hace 1 día · The Women's Super League (WSL) is the highest league of women's football in England.The league, which started in 2011, was divided in two separate divisions (WSL 1 and WSL 2) from 2014 with the latter rebranded as the FA Women's Championship following a restructure in 2019; only the WSL 1 is considered in this list.The following players must meet both of the following two criteria:

2. sportskollektivet.no › maallost-paa-ullevaal › 31Målløst på Ullevaal

Hace 5 días · I den første omgangen hadde Italia mye ball og i perioder dominerte de på Ullevaal, men Norge sto bra i det lave presset. Spesielt Tuva Hansen var en baute på sin venstrebackposisjon samtidig som Cecilie Fiskerstrand sto strålende i det norske målet. Norge hadde to store muligheter før pause.

3. Hace 5 días · Cecilie Fiskerstrand - 6. Sto fram med flere gode redninger da Italia dominerte en periode i første omgang. Thea Bjelde - 5. Spilte seg opp utover i kampen, og spesielt i starten av andre omgang.

4. Hace 1 día · Diretta Italia Norvegia donne streaming video Rai: risultato live 1-0, in corso di svolgimento la partita per le qualificazioni agli Europei 2025.

5. Hace 5 días · Nel momento migliore delle rossoblù l’Italia ha una buona occasione con Cantore, al 32’. Bonansea riesce ad andare via a un’avversaria e arrivare fino all’area norvegese. Qui serve Cantore, che taglia in diagonale l’area. La numero 7 azzurra da dentro l’area piccola prova il tiro, ma viene chiusa da Cecilie Fiskerstrand.

6. Hace 5 días · Cecilie Fiskerstrand - Thea Bjelde, Guro Bergsvand, Mathilde Harviken, Tuva Hansen - Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten (kaptein) - Caroline Graham Hansen, Sophie Román Haug ...

7. Hace 5 días · Innimellom hadde Italia yppet seg flere ganger. I det 32. minutt ble Sofia Cantore spilt fram i feltet, men Cecilie Fiskerstrand var raskt i situasjonen og fikk med hjelp fra Harviken blokkert til corner. Ada Hegerberg slapp til den siste halvtimen i 0-0-kampen mot Italia. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Ikke fornøyd