1. 8 de may. de 2024 · Samuel Kalu (Samuel Kalu Ojim, born 26 August 1997) is a Nigerian footballer who plays as a left winger for Swiss club Lausanne Sport, on loan from Watford. In the game FC 24, his overall rating is 70.

2. 9 de may. de 2024 · Samuel Kalu's TOTS Plus card is rated 93, he is 177cm | 5'10" tall, right-footed Nigeria midfielder (LM) that plays for Watford in EFL Championship with High/Med work rates. He has 5-star weak foot and 5-star skill moves, giving him the ability to perform every skill move in the game.

3. Hace 1 día · Följ. Säsongen 2021 spelade Johnbosco Samuel Kalu med Vrigstad i division 5. Hans första start i allsvenskan kom 5 maj när Värnamo bortaslog Hammarby. Därefter har nigerianen blivit bofast i ...

4. 7 de may. de 2024 · About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features NFL Sunday Ticket Press Copyright ...

5. Hace 1 día · Värnamo gjorde första målet. Johnbosco Samuel Kalu slog till på pass av Viktor Bergh, redan i 15:e minuten. I 69:e minuten nätade Johnbosco Samuel Kalu på nytt, på pass av Gustav Engvall och gjorde 0-2. I 73:e minuten ökade Gustav Engvall ledningen ytterligare. I 90:e minuten gjorde Carl Johansson också 0-4. 0-4-målet blev matchens sista.

6. Hace 6 días · Busybuddies. - May 22, 2024. Cynthia Jenewari, the stunning girlfriend of Super Eagles star Samuel Kalu, is making waves not just for her beauty but also for her impactful philanthropic efforts.

7. Hace 1 día · Gästerna från Småland fick en rivstart på mötet när Johnbosco Samuel Kalu satte 0-1 redan i 15:e minuten. Den nigerianske forwarden dök upp vid bortre stolpen och placerade in ett lågt inlägg i mål från nära håll. Värnamo hade bud på mer i första halvlek men fler blev det inte före halvtidsvilan. - Dåligt. Vi är inte påkopplade.