1. Dejan Joveljić (born 7 August 1999) is a Serbian footballer who plays as a striker for American club LA Galaxy. In the game FC 24, his overall rating is 72.

2. 12 de may. de 2024 · En el 60 minuto del segundo tiempo, Dejan Joveljic consiguió la igualdad para su equipo, LA Galaxy. El marcador está 1-1. El conjunto local viene de ganar y quiere mantener su racha positiva, mientras que el visitante tratará de volver a conseguir los tres puntos, después de haber empatado en la fecha pasada.

3. 17 de may. de 2024 · Dejan Joveljic scored six goals last season and it was looked at as a slump, considering his 2022 season. In 2022, his first full season with the Galaxy, he scored 11 goals in 32 games. Before...

4. 12 de may. de 2024 · El desempeño Dejan Joveljic lo posicionó como el jugador más destacado del encuentro. El delantero de LA Galaxy mostró su mejor nivel al marcar 1 gol y rematar 2 veces al arco contrario. La presencia defensiva Kervin Arriaga fue notable en el partido. El defensa de Minnesota United fue importante al convertir 1 gol.

5. 16 de may. de 2024 · Dejan Joveljic and Diego Fagúndez scored seven minutes apart in the second half for the Galaxy. Joveljic was left wide open near the penalty spot for an easy finish of Gabriel Pec’s cross. It...

6. Hace 6 días · 83' 2T - Salió Dejan Joveljic por Edwin Javier Cerrillo; Cambios en Houston. 45' 2T - Salió Latif Atta Blessing por Bradley Shaun Smith; 77' 2T - Salió Daniel Howard Steres por Jefferson Laider Valverde Arboleda; 82' 2T - Salieron Adalberto Eliécer Carrasquilla Alcázar por Gabriel Segal y Diego Santiago Fagúndez Pepe por Daniel Aguirre

7. 17 de may. de 2024 · Cannes. Scarlett Johansson. Charlotte FC brings shutout streak into matchup with the LA Galaxy. By THE ASSOCIATED PRESS. Updated 11:15 PM PDT, May 16, 2024. LA Galaxy (5-2-6, second in the Western Conference) vs. Charlotte FC (6-5-2, fourth in the Eastern Conference) Charlotte, North Carolina; Saturday, 7:30 p.m. EDT.