1. 1 de may. de 2024 · Andries Noppert gaat de laatste wedstrijden van het seizoen weer keepen bij sc Heerenveen, zo melden de Leeuwarder Courant en het Algemeen Dagblad.

2. 3 de may. de 2024 · Andries Noppert staat na drie maanden bankzitten weer onder de lat bij sc Heerenveen tegen Almere City (1-1). De keeper is blij en vertelt over zijn contact met bondscoach Ronald...

3. 2 de may. de 2024 · HEERENVEEN - “We zien een andere Andries op het trainingsveld”, zo verklaart assistent-trainer Paul Simones de keuze om Andries Noppert weer op te stellen in de basiself in plaats van Mickey van der Hart. “We denken dat het nu het moment is om de wissel te plaatsen.”

4. 4 de may. de 2024 · Andries Noppert voelt zich goed: "Ik ben blij dat ik weer mag spelen" "Het was misschien niet de allermooiste wedstrijd om te zien", zegt Noppert, "maar ik ben blij dat ik weer mag spelen." Hij heeft zichzelf 'een ruime voldoende'. De afgelopen drie maanden zijn zwaar geweest, zegt hij.

5. 4 de may. de 2024 · Andries Noppert is terug onder de lat bij SC Heerenveen. Heel misschien kan dat wel leiden tot een rol als derde doelman op het EK. 'Ze weten wat ze aan me hebben.'

6. 19 de may. de 2024 · Spart-doelman Nick Olij zit in de voorselectie van Oranje voor het EK. Na de 2-1 zege op Heerenveen kletste hij bij met Andries Noppert, die het WK in Qatar keepte.

7. 3 de may. de 2024 · Andries Noppert. WK-keeper Noppert hoefde voor rust geen redding te verrichten. Aan het begin van de tweede helft werd hij gepasseerd: Almere kwam op voorsprong door Kornelius Hansen, na goed...