1. 20 de may. de 2024 · Bratberg Lund slår corneren, som bokses inn i eget mål av keeper Panengstuen. Grusom kamp fra Kolbotns sisteskanse. Dositej Rarogijevic-Vukovic. DEL. Renmark er nære et hat-trick, men skuddet hennes i nærmeste hjørne reddes av Panengstuen. 70 ... Marit Bratberg Lund. Tomine Svendheim. 45 ...

2. 15 de may. de 2024 · Marit Bratberg Lund - Justine Kielland, Karoline Haugland, Signe Gaupset, Amalie Eikeland - Rakel Engesvik Kampen følger du direkte her på nrk.no . SK Brann, Toppserien 2024

3. 20 de may. de 2024 · 42′Mål for Brann! Kolbotn 2 - 3 Brann. Mål: Rakel Engesvik. Dositej Rarogijevic-Vukovic. DEL. 2–2. Renmark straffer Kolbotn! Redisch Kvammes innlegg skal bare bokses ut av Panengstuen, men hun krasjer inn i kaptein Braut Brunes. Dermed lander ballen i beina på Renmark, som kan trille utligningen inn i et tomt mål.

4. 11 de may. de 2024 · Det blåses av i Arna, og det er nok alle hos hjemmelaget glade for. Brann scorte fem i hver omgang, og overkjørte Arna-Bjørnar fullstendig i kveld. To debuter ble det også for Brann: Ellinor Blåsternes og Leah Skeistrand Garen, som også scoret Branns åttende. Resultatet sender Brann opp på tredjeplass, tre poeng bak Rosenborg med én ...

5. 11 de may. de 2024 · Liveticker: Arna-Bjørnar - SK Brann 0:10 (Frauen Toppserien 2024, 7. Spieltag) Samstag, 11. Mai 2024. Marit Bratberg Lund 15. Rakel Engesvik 22. Amalie Eikeland 30. Amalie Eikeland 39. Anna Aahjem 45.

6. 20 de may. de 2024 · Brann vinner 6–2. Brann slo tilbake etter uavgjort mot Røa med en målfest mot Kolbotn. Foto: Jannica Luoto (arkiv) Dommeren blåser av kampen, og Brann drar i land en ny, målrik borteseier. Den andre omgangen ble mindre dramatisk enn den første, etter at Anna Aahjem først økte Branns ledelse like etter hvilen.

7. 20 de may. de 2024 · Consulta las alineaciones del partido entre Brann Women vs Barcelona de Women's Champions League.