1. 3 de jul. de 2023 · Qatar shocked Mexico with a 1-0 win in their first match of the 2023 CONCACAF Gold Cup, advancing to the quarterfinals with Mexico. Mexico still qualified as group winners, but struggled to create chances against Qatar's defensive tactics.

2. 2 de jul. de 2023 · Mexico is going head to head with Qatar starting on 3 Jul 2023 at 01:00 UTC at Levi's Stadium stadium, Santa Clara city, USA. The match is a part of the CONCACAF Gold Cup, Group B. Mexico played against Qatar in 1 matches this season. Currently, Mexico rank 1st, while Qatar hold 2nd position.

3. Qatar advanced to the quarterfinals of the CONCACAF Gold Cup with a 1-0 win Sunday night over a Mexico team that already clinched advancement.

4. 3 de jul. de 2023 · México cayó 0-1 ante Qatar en el último partido de la fase de grupos de la Copa Oro 2023. Revive el minuto a minuto del encuentro con goles, tarjetas y estadísticas.

5. 2 de jul. de 2023 · La Selección Mexicana sufrió una derrota por 0-1 ante Qatar en la fase de grupos de la Copa Oro, a pesar de dominar el partido. Hazem Ahmed Shehata marcó el único gol del encuentro en el minuto 23.

6. 2 de jul. de 2023 · La Selección Mexicana cayó 1-0 ante Qatar en el último partido del Grupo B de la Copa Oro 2023. Revive el minuto a minuto, las estadísticas, las mejores jugadas y las reacciones del triunfo del Medio Oriente.