1. Hace 19 horas · Joseph Oosting en Joran Pot zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor de trainer/coach van het seizoen 2023/2024.

2. Hace 19 horas · Joseph Oosting (derde met FC Twente), Rogier Meijer (bekerfinale met NEC) en René Hake (winnaar van de play-offs om Europees voetbal met Go Ahead) zijn de drie andere genomineerden. Poll. Wie moet de Rinus Michels Award winnen? Arne Slot (Feyenoord) Joseph Oosting (FC Twente)

3. Hace 19 horas · Joseph Oosting (derde met FC Twente), Rogier Meijer (bekerfinale met NEC) en René Hake (winnaar van de play-offs om Europees voetbal met Go Ahead) zijn de drie andere genomineerden.

4. Hace 19 horas · Naast Meijer, Bosz (hij werd met PSV landskampioen) en Slot (Feyenoord) zijn ook Joseph Oosting (hij werd met FC Twente derde in de eredivisie) en René Hake (Go Ahead Eagles) in de race voor de ...

5. Hace 19 horas · Joseph Oosting (FC Twente) Arne Slot (Feyenoord) De nominatie van Arne Slot betekent dat de voormalig hoofdcoach van Feyenoord de prijs voor het derde jaar op rij kan winnen. Keuken Kampioen Divisie Genomineerden in de categorie Coach van het jaar Jean-Paul van Gastel (NAC Breda)

6. Hace 19 horas · Apeldoorner Peter Bosz is na de titel met PSV ook genomineerd. Joseph Oosting (derde met FC Twente) en Rogier Meijer (bekerfinale met NEC) completeren het lijstje.

7. Hace 19 horas · Joseph Oosting uit Emmen en René Hake uit Erica maken kans op de titel voor beste trainer van de Eredivisie. Oosting en Hake zijn samen met Peter Bosz , Arne Slot en Rogier Meijer geselecteerd voor de award. Van dit kwintet won Slot de prijs al twee keer. Sibum won vorige maand al de titel van beste trainer in de Keuken Kampioen Divisie.